Allt ordnar sig tillslut

Har varit så mkt bitterhet och ilska på sistonde även om jag inte visat detta fullt ut. Men nu börjar jag med ett nytt tankesätt: ”Kan jag göra något åt detta?”. Är svaret nej så är det ju bara att släppa det. Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag vill att solen ska kretsa kring jorden, det kommer ändå alltid vara tvärtom. Så nu lägger jag bara energi på saker som KAN förändras.

Jag kan inte ändra det förflutna, men jag kan se till att framtiden blir så bra som möjligt och jag tror och har på känn att det kommer den bli 🙂 Om inte annat så är det bättre att tro det iaf 😀 Men jag ser ljust på livet, för första gången på evigheter. Eller ja, den här perioden när jag gjort det har väl hållt på i två-tre månader nu, men ja ni fattar 🙂

För att något ska vara skitsnack både det vara lögn, och sånt pysslar jag inte med till skillnad från andra som t.o.m ljuger för sig själva.

Annonser

Om svarttusch

En tjugotvååring lärarstuderande ensamstående mamma. Visst låter det underbart? Skriver ofta om min vardag men blandar ibland in lite tankar och funderingar, kanske till och med lite politik?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s