Härliga två!

Det är så härligt med en tvååring. Eller ja, oftast är det ju faktiskt det men när trotsen kommer då blir man lite matt 😛 Ännu värre är det ju att detta bara är ”början”. Ojojoj vad det kommer bli tufft 😛 Men, det är bara att visa med en gång vem det är som bestämmer så ska det bli bättre hoppas jag 🙂 Eller inte allt för mycket värre iaf 😉 Charlie skötte sig finfint idag fram till vi skulle åka från Rud… Då skulle vi fortfarande handla också -.- Men jaja, smällar man får ta 😀 Vi tog igen det med att göra god mat och ha lite mys 😀 Idag slog vi på stort och gjorde hemmagjorda hamburgare med hemmagjord klyftpotatis 😀 Mums! 😀

Nu sover Charlie och jag läser egentligen ”Skynda att älska” med Alex Schulman 🙂 Underbar bok :)Ser fram emot att läsa den andra också, köpte ju båda 😀 Ska betala räkningarna också 😦 Lika bra att göra det med en gång misstänker jag.

Annonser

Om svarttusch

En tjugotvååring lärarstuderande ensamstående mamma. Visst låter det underbart? Skriver ofta om min vardag men blandar ibland in lite tankar och funderingar, kanske till och med lite politik?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s