Vad vore jag utan er?

Vad vore jag utan mina nära och kära? Jävligt ensam måste jag säga. Jag har en underbar familj som ställer upp för mig. När jag har en jobbig dag och knappt orkar upp ur sängen erbjuder min syster mig att hämta mig, när jag behöver hämta möbler ställer pappa upp direkt. När jag hade en dag på mig att flytta mina saker hjälpte min bror mig till sena kvällen. Mamma har kommit med både möbler och inredning. En dag ska jag finnas där för dem som de finns för mig!

Det handlar inte bara om materiella ting, det handlar om så mycket mer. Det handlar om att de ringer och undrar hur det är med mig, de är mitt bollplank och de är alla lika viktiga. Lika underbara! Jag har det viktigaste som finns, underbar familj och underbara vänner. Jag känner ert stöd i ryggen och det är vad som ger mig kraft att fortsätta kämpa när allt känns svårt!

Annonser

Om svarttusch

En tjugotvååring lärarstuderande ensamstående mamma. Visst låter det underbart? Skriver ofta om min vardag men blandar ibland in lite tankar och funderingar, kanske till och med lite politik?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s