Kommentar

Jag måste bara publicera Sandras kommentar till det tidigare inlägget för hon har så jäkla rätt i det hos skriver! Kolla in hennes blogg här 🙂

”Det är konstigt att det ska va så jämlikt med allt NÄR man ser till kvinnornas BÄSTA och ALDRIG när man ser till männen.
Det är alltid mest synd om oss kvinnor, om skönhetsideal, våld i hemmen osv..
Det är inte ofta man får höra om män som blir misshandlade och kränkta när det garanterat är lika många män som kvinnor som blir misshandlade både psykiskt och fysiskt. Bara det att man aldrig får höra det och männen skäms väl antagligen för mycket för att gå ut med det oxå efter som det inte är ett dugg manligt.
Det är så synd om oss kvinnor för man ska va så smal och snygg och stora bröst m.m Men det är samma sak på killarna oxå, dom ska va vältränade och välutrustade och det finns nog många många killar som mår dåligt över det..
Visar en kille känslor så är han bög (inte enligt mig men ja du fattar).
Det är nog inte så jävla lätt att vara kille trots allt..”

Annonser

Om svarttusch

En tjugotvååring lärarstuderande ensamstående mamma. Visst låter det underbart? Skriver ofta om min vardag men blandar ibland in lite tankar och funderingar, kanske till och med lite politik?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kommentar

  1. Martina skriver:

    Måste bara få framföra min åsikt i detta känsliga ämne…
    Anledningen till att det är mycket diskussioner gällande jämlikhet mellan könen är ju just för att kvinnor är mer utsatta i samhället. Detta gäller både löner, status och framförallt våld i hemmet! Det är till största del kvinnor och barn som blir utsatta för våld i hemmet…och visst finns det män också som misshandlas, men inte på långa vägar så många som antalet kvinnor. Det finns ju naturligtvis ett stort mörkertal, men det finns det bland kvinnorna också (antagligen större)..skammen är minst lika stor hos en kvinna som blivit utsatt för våld och kränkningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s