Ny header :)

Beskriver ju egentligen allt jag skriver om 🙂 Jag skriver ju både som privatperson, som blivande lärare och som (ung) pirat 🙂 Det är en enda salig blandning jag vet, men jag orkar ju inte ha tre olika bloggar heller 🙂

Idag har vi haft ute-matte med en klass på en skola här i stan. Det var kul, men det blåste ju så mycket 😛 Men de klagade inte för det, riktiga kämpar 😀 Annars är jag trött som ett as, men det är ju inget nytt. Idag beror det dock på att jag inte kunde somna. Låg och vred mig till cirkus klockan två tror jag. Hade dessutom en Charlie bredvid mig, och när han har varit borta en helg är det väldigt lätt att man bara ligger och tittar på honom en massa 😛 Han log en massa så han hade nog någon trevlig dröm. Kanske fick han en ny fin leksak?

Fick som sagt hem Charlie igår, det är ”jobbigt” när han så ogärna vill hit, men samtidigt finns det inget att göra. Jag vet att det inte handlar om att han ogillar mig, utan att han saknar sin far. Skulle det vara omvänt skulle det ju vara mig han inte vill lämna. Man måste ju tänka så, men det är jobbigt ändå.

Annonser

Om svarttusch

En tjugotvååring lärarstuderande ensamstående mamma. Visst låter det underbart? Skriver ofta om min vardag men blandar ibland in lite tankar och funderingar, kanske till och med lite politik?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s