Den sjunde juni tjugohundratolv

Idag har varit en sån där åsumnessdag helt enkelt! Det började så bra. En liten Charlie som själv gav katten mat, och det i rätt skål, utan att spilla och utan att kladda med vattnet. Det värmde hjärtat det, en sån liten sak, men ändå så stor. Sen vid halv två åkte vi in till stan, det var dags att gå på KBAB (bostadsbolaget jag bor i) födelsedagsfest. Okej jag erkänner. Jag gick dit av tre anledningar.

1. Det var GRATIS!
2. De hade 70 meter tårta
3. Top Cats spelade

Vi hade en helt underbar dag! Vi såg på invigningen, sen ställde vi oss i kö för att få tårta. Efter vi ätit gick vi runt, Charlie fick en tatuering, fick sitta i en brandbil, fick en ballong och lite annat roligt. Sen var det dags för Zillah och Totte! Jag skrattade mer än Charlie, såklart.Men Charlie tyckte det var roligt han med 🙂

Mellan Zillah och Totte gick vi till vattnet och satte oss. Charlie sprang runt och jag gjorde mig en ny bekantskap som vi sen umgicks med när Top Cats spelade också 🙂 Ibland är det helt enkelt SÅ enkelt. Efter Top Cats lämnade jag Charlie till hans fars sambo och sen åkte jag hem. Här sitter jag nu. Ska snart sova för imorgon är det terminens sista tenta. Tjoho!

Annonser

Om svarttusch

En tjugotvååring lärarstuderande ensamstående mamma. Visst låter det underbart? Skriver ofta om min vardag men blandar ibland in lite tankar och funderingar, kanske till och med lite politik?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s